Højbodal


Koldtappet dansk honning

Højbodal honning


Medlem af Dansk Biavler Forening DBF

Sidste nyt

Frisk flydende honning
Fantastisk lækker - KLAR NU

Ring, da vores mail ikke fungere i øjeblikket

Godt at vide

Vi har et par bihuse incl. bifamilier til salg.
Gode og sunde dyr. Bihuse i træ.
RING og hør nærmere. God pris.

Der er altid mulighed for at ringe til Bent fra Højbodal
Tlf. 20 83 71 12
Bent ved alt om honning.
Kontakt

Honning biernes tilstand.

Bierne har det godt.

honning bi

Vores bedste opskrifter



Vi har gennem årene testet adskellige opskrifter med honning. Nu vil vi lade vores erfaringer komme alle tilgode og skrive et par af de bedste her.

Den allerbedste honning kage


æbleblomster

125 g margarine røres med 220g melis + 250g honning. 1 æg og 500 g mel + 1 dl. koldt vand.
I melet blandes 1 tsk. stødt kanel + 1 tsk. ingefær + 1 tsk. stødt nellike + 1 tsk. natron. Melet blandes i.

Lav fyld til kagen af sukat, rosiner og hele smuttede mandler - efter smag og behag og bland det i.

Dejen hældes i en smurt form, ikke for høj og bages langsomt. Jo langsommere jo bedre bliver kagen. Max 190 grader, gerne mindre og længere tid. Vejledende tid vil være ca. 1 time ved 175 grader. Opbevares i køleskab, hvor den bare bliver bedre og bedre.